Silarps Rubin

f 26 april 2023 e Eks Wellington u Sörbys Bijoux

Det sjätte hingstfölet i rad för Bijoux, och två mörkbruna föräldrar till trots så är Rubin fux med bläs! Därav namnet! 
Rubin är en trevlig, sällskapssjuk och karaktärsfull hingståring! Han är mycket och väl hanterad och är premierad som föl med Guld, dvs 40 p. 
I våra ögon är han ett eventuellt hingstämne. Han är till salu till seriöst satsande person som visar honom på treårstest och kanske avelsvärdering? Om 

så görs, kommer avgifterna återbetalas till ägaren! 

Rubins mamma Sörbys Bijoux kan ni läsa om här på hennes egna sida! 
Pappa Eks Wellington är född 2018 e Eks Manhattan (som fick dubbelutmärkelse på 3 årstesterna, och vann sedan riksfinalen i hoppning 10-10, fick hopputmärkelse som 4 åring och kom 3a i 6 års championatet i dressyr) u Torpalyckans Wera RNF 2882 (gångartsutmärkslse på 3 års) ue Wellhouse Willum RNF 197 (Willum spelar i en egen division m 46 p exteriört och 10 på typen, utöver detta tävlas han flitigt i både hoppning och dressyr. )

Wellington själv blev utsedd till bästa 3 årshingst på avelsvärderingen 2021 och fick sedan årets högsta poäng på 3 årstestet med 53 p som hopptalang och gångartsutmärksele m 51 p. Vid riksfinalen vann Welllington både gångarter och löshoppningen för kat C 2021. 

Rubin har alltså lite att "brås på", och det bästa hade nog varit om han fått komma till satsande hem! Han är till salu som hingst fram tom april 2023. Därefter får vi se!