Silarps Opal

Född 23 april 2016 här på gården, e Stackarps Diplomat u Sörbyx Bijoux.

Opals mamma Sörbys Bijoux kan ni läsa om här på hennes egen sida. Pappan Styackarps Diplomat är en förhållandevis liten new foresthingst (ca 139) och känd bla för sitt trivsamma temperament och sina fina rörelser. Han är bedömd med upp till 43 p exteriört. Diplomats pappa heter Hopenhofs Jop och är bedömd m upp till 45 p exteriört och är även tävlad mkt i dressyr. Mamman till Diplomat heter Stackarps Desiree och är ett diplomsto bedömd m upp till 43 p. 

 

Diplomat har haft 10 vid ett tillfälle såväl på skritten som på traven, vilket var en av andledningarna till att vi valde just honom till Bijoux, utöver temperamentet såklart!

Opal själv är brun som sina föräldrar och har fina rörelser och ett mycket trevligt sätt. Han är vaken och positiv men lugn och stabil för sin ålder! 
Som föl visades Opal med 40 p med stort plus för skritten och traven! I år visades Opal med 38 p, och det var en hingst mitt i växtperiod med mycket valpighet och outvuxet framparti vid det tillfället! Han är kastrerad och lever numera det lugna livet som valack och delar storbox med lillebror Onyx! 

Han har åkt transport och gått promenader och varit på löprundor och är tömkörd. Han är mkt lugn och trivsam i sitt sätt!