Silarps Jasper

Född 25 april 2022 på Silarps Gård, e Stackarps Diplomat u Sörbys Bijoux
Såld december 2022. Lycka till Erna med fina Jasper! 

Jaspers mamma Sörbys Bijoux har en egen sida här där ni kan läsa mer om henne. Stackarps Diplomat är en ganska liten New foresthingst (ca 139 cm) och känd bla för sitt trivsamma temperament som han även ärver ner! Han har oxå fina rörelser och är bedömd med upp till 43 p exteriört, och har vid ett tillfälle haft 10 p på såväl skritten som på traven. Diplomats pappa heter Hopenhofs Jop och han är bedömd med upp till 45 p exteriört, och oxå tävlad mycket i dressyr. Mamman till Diplomat heter Stackarps Desiree och är ett diplomsto som erhållit upp till 43 p på exteriören. 

Andledningen till att vi så mycket som hela 5 gånger valt just Diplomat till Bijoux, är just denna kombination av rörelser, exteriör och det fantastiska tempramentet som nedärvs så starkt! Även Bijoux är en riktig klippa, och ett supersnällt och trivsamt sto som är väldigt pigg o härlig att rida. 

Jasper har inte hunnit bli så gammal ännu, men har från födseln uppvisat ett lugnt och trivsamt sätt och han är väldigt tillgänglig och följsam såhär långt! Han är oxå störst av alla syskonen såhärlångt, och blir nog med största sannorlikhet maxad D.